Om oss

Vårt hovedmål er å skape gode, effektive og gunstige boligprosjekter.

Varde Bolig er et datterselskap i Vardegruppen Holding, som består av ulike selskap innen bygg og anlegg, boligutleie og boligveiledning. Selskapet er lokalisert i Fauske kommune, men tar også oppdrag utenfor vårt distrikt. Vi har et faglig sterkt team, bestående av håndverkere innen ulike yrkesfag, ingeniører og interiørveileder. Vi er en opplæringsbedrift med stort fokus på helse, miljø og sikkerhet, - utmerkelsen som Miljøfyrtårn er derfor en selvfølge for oss.

Gjennom boligkjeden Systemhus, tilbyr vi flotte ferdigtegnede boligmodeller. Alle modellene i Systemhuskatalogen, kan tilpasses hver enkelt oppdragsgivers behov. Ønsker du en unik arkitekttegnet bolig, har vi nært samarbeid med flere arkitektkontorer som gjør sitt ytterste for å lage tegninger som samsvarer med din boligdrøm.

I 2017 mottok vi både Fauske kommunes næringspris og ble kåret til årets Systemhusforhandler. Vi har også blitt kåret til Gasellebedrift fire ganger.

Hos Varde Bolig har vi stort fokus på HMS. Bedriftens medarbeidere skal i størst mulig grad ha hjelpemidler tilgjengelig for å unngå skader og unødvendig belastning. Vi arbeider aktivt for å ha et godt arbeidsmiljø, og en trygg og sikker arbeidsplass. 
Kontaktpersoner

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Våre samarbeidspartnere